Vi bruger cookies

Ved at bruge sitet acceptere du dette. "nej tak til cookies"

Læs vores cookiepolitik

13 marts 2019 kl. 13:45
Dekoration

Når du fx modtager dagpenge, er der nogle aktiviteter, du kan udføre i frivillige foreninger og organisationer, uden det medfører fradrag i dine dagpenge. Det er, når aktiviteterne ikke udbydes som almindeligt arbejde i foreningen/organisationen, og når de ikke kræver en særlig uddannelse. Det kan fx være indsamler for en nødhjælpsorganisation eller ekspedient i en Røde Kors eller Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik. Udfører du derimod frivilligt arbejde i en privat virksomhed, i staten, regionen eller kommunen, vil det altid medføre fradrag i dine dagpenge.

Der er rigtig mange regler, alt efter hvilken overførselsindkomst du får, hvor frivilligheden udføres og i hvor mange timer. Klik videre her, og læs alt om, hvad du kan og skal, når du er frivillig og på overførselsindkomst.