Op ad bakke

Bliv synlig med Kultunaut

Hvordan gør jeg opmærksom på mit arrangement til rigtig mange mennesker? Hvordan kan jeg reklamere for mit arrangement, uden at det koster hele årets budget? 

Det får du svar på her.

Sådan søger du midler fra fonde

Hvordan skal prikken over i'et sidde, hvis du skal lykkes med en ansøgning om midler fra fondene?

Peter Erkman er leder for Køgespejderne og har lang erfaring og stor succes med at søge midler fra fonde. Han deler gerne ud af sine guldkorn, så kig med her, inden du kaster dig ud i arbejdet med ansøgningerne.

Branding af foreninger

Branding?? Er det ikke kun noget for store internationale virksomheder med forkromede marketingplaner?
Næh, foreninger kan faktisk også gøre brug af branding.

Kom godt fra start med foreningens frivillige, plej dem og giv plads til de unge

I tre interessante podcasts fra DGI produceret af Jonna Toft og Søren Prehn Jensen, Periskop' kan du få gode råd til arbejdet med frivillige i din forening. Vælg herunder eller hør dem alle. Podcastene er fra 2019, men metoderne er stadig aktuelle.

Sådan plejer du dine frivillige

Der skal helst være flere plusser end minusser ved at være frivillig i en forening. Hvordan kan du anerkende dine frivillige og gøre det rart for dem at være i foreningen, så de fortsætter så længe, de har lyst. Lyt med her.

Giver du dine frivillige en god start?

Når en ny frivillig dukker op i foreningen for første gang, skal han eller hun både lære opgaverne at kende, og finde ind i det sociale og kulturen. Hør om, hvordan man kan tage godt imod nye frivillige, så de hurtigt kommer til at føle sig hjemme.

Plads til de unge frivillige

Hvad skal der til, for at unge går ind i en bestyrelse eller påtager sig at arrangere mere tværgående opgaver i foreningen? Og hvad skal du som foreningsleder være særligt opmærksom på, når du overlader opgaver til unge? Lyt til denne podcast og få svar. Podcasten er fra 2019, men metoderne er stadig aktuelle.

3 tips til at få succes med din generalforsamling

Kender du det? Det er tid til den årlige generalforsamling og ingen møder op?

Det lyder måske banalt, men udsigten til samværet omkring noget at spise og drikke på mødet, kan måske få flere til at deltage. Det er måske værd at tage med i overvejelserne, når du inviterer til årets generalforsamling for din forening. 

Læs mere i denne artikel fra Center for Frivilligt Socialt arbejde og få enkle tips til, hvordan din generalforsamling bliver en succes.