Glostrup Kommune har en lang række mødelokaler og forsamlingssale, som godkendte foreninger kan låne til deres aktiviteter, og som kan lejes af virksomheder, private, og ikke godkendte foreninger. Klik her og se oversigt over lokalerne i vores bookingsystemKlik her og find ud af, hvordan din forening bliver godkendt.

Udlån af lokaler for godkendte foreninger og oplysningsforbund

Foreninger, som er godkendt af Glostrup Kommune, kan låne lokaler og faciliteter i Glostrup Kommunes ejendomme. Der er forskellige muligheder afhængig af hvilken type foreninger, der er tale om. Nogle foreninger kan kun booke lokaler til engangsbrug, men de fleste foreninger kan også ansøge om at få lokaler i fast fordeling  - dvs. få et fast mødelokale hver uge.  Læs mere i de lokale kriterier for udlån af lokaler. 

Når lokaler fordeles i fast fordeling, sker det for 2 år af gangen og ud fra ønsker, tidligere benyttelse/udnyttelse samt Folkeoplysningslovens krav om som udgangspunkt at prioritere børn og unge først, dernæst undervisning for voksne og til sidst aktiviteter for voksne. Der er ansøgningsfrist for mødelokaler i fast fordeling den 20. januar i lige år.

Godkendte foreninger ansøger om både enkeltlån og sæsonlån via vores bookingsystem. Klik her og opret dig som bruger af systemetHvis du allerede er oprettet, kan du klikke her og komme direkte til bookingsystemet. Har du brug for hjælp til systemet, kan du kontakte Glostrup Idrætspark via mail eller på telefon: 43 45 16 46. 

Lokaler er kun gratis at låne for foreninger og oplysningsforbund, som er hjemmehørende og godkendt i Glostrup Kommune.

Se retningslinjer for tilsyn med foreninger, der bruger Glostrup Kommunes lokaler

Leje af lokaler for virksomheder, private og ikke godkendte foreninger

Nogle lokaler og faciliteter kan udlejes til erhvervsmæssige formål og til foreninger, hovedorganisationer mv., som ikke har tilhørsforhold til Glostrup Kommune. Udover lejetaksten afholder lejer alle ekstraudgifter i forbindelse med det pågældende arrangement, fx udgifter til ekstra bemanding, betjening uden for åbningstider, ekstra rengøring, ekstra borde og stole, større elforbrug mv. Klik her og læs mere om mulighederne under Udlejning: private og virksomheder. Kontakt Glostrup Idrætsanlæg på gi@glostrup.dk, hvis du ønsker at leje lokaler.