Fest for alle frivillige 

Alle frivillige i Glostrup inviteres igen i år til stor fest i Glostruphallen.

Arrangementet afholdes søndag den 18. september kl. 11-14.

Dagen byder på lækker brunch, godt fællesskab med andre frivillige og et spændende foredrag med Tommy Krabbe. Kommunens frivillighedspris og kulturpris vil blive uddelt ved arrangementet.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Du tilmelder dig arrangementet her.

Der er tilmeldingsfrist den 12. september.

 Frivilligfejring 2022

Tommy er cand.mag. i Interpersonel Organisationskommunikation. Han har arbejdet med offentlig og privat projektledelse i ti år med særligt fokus på at skabe bedre vilkår i udsatte boligområder.
Siden 2010 har han holdt foredrag, workshops og kurser og skrevet bøgerne “Ildsjælenes bog” og “Få succes som voksen”. 
Tommy taler til folk, hvor de er. Det kan godt være kompliceret stof, men han gør det så enkelt, at det kan bruges i hverdagen efterfølgende. Tommy taler med passion og humor, og det er sjovt og medrivende.

I dette foredrag arbejder han med spørgsmålene:

Hvad er en ildsjæl?
Hvilke typer er der?
Hvad får vi ud af, at være ildsjæle?
Hvordan får vi andre op af hængekøjen?
Hvordan siger ildsjælen ”nej” uden at få dårlig samvittighed?
Hvordan undgår ildsjælen at brænde ud?

Foredraget giver desuden inspiration i forbindelse med motivation, trivsel, arbejdsglæde, stress, psykisk velbefindende, kommunikation, work-life balance, ledelse, samarbejde og det at gøre en positiv forskel.

Tidligere Frivilligfejringer

Frivilligfejring 2021

Efter et år med begrænsninger på fysisk fællesskab og fest glædede vi os - på en helt særlig måde - til at invitere alle frivillige i Glostrup Kommune til frivillighedsfest søndag den 19. september. Arrangementet foregik i Glostruphallen. 

Arrangementet bød på lækker mad, godt fællesskab og et festligt foredrag med Søs Egelind. Kommunens frivillighedspris og kulturpris blev uddelt ved arrangementet. 

Se årets hyldest til frivillige her.

Se modtageren af årets frivillighedspris her.

Udover den store fejring i Glostrup Hallen inviterede Kommunalbestyrelsen frivillige med deres børn og børnebørn til familiejulefilm i slutningen af november. Ca. 100 gæster nød den hyggelige film i Glostrup Bio.

Frivilligfejring 2020

Den traditionelle frivilligfejring, hvor vi mødes og hylder fællesskabet, kunne vi ikke afholde i 2020 pga. coronarestriktioner. 

Men vi kunne alligevel godt takke hinanden på mange andre måder. 

På Glostrup Kommunes Facebookside kan du høre borgmester John Engelhardt takke Glostrups frivillige på vegne af Glostrups Kommunalbestyrelse for den frivillige indsats i Glostrup. 

De der arbejder i den frivillige verden, kunne takke deres frivillige med et takkekort med en lille hilsen og tak for indsatsen. Modtageren af kortet kunne indløse det til en biografbillet i Glostrup Bio.

Frivilligfejring 2019


Gratis arrangement for alle frivillige + børn/børnebørn i Glostrup svømmehal.

Et eksklusivt arrangement, hvor store og små kunne prøve kræfter med en række af svømmehallens aktiviteter. Der var vandgymnastik, aquaglide, waterball og varmvandsbassin med bObles legetøj. Svømmehallen og Cafe Fri bød på lækre frugtdrinks og snacks.