Fejring af frivillige 2023

Kommunalbestyrelsen inviterer alle frivillige i Glostrup Kommune til fejring søndag den 17. september 2023.

Der inviteres i år til det store kagebord, fællesskab med andre frivillige samt underholdende indslag fra foreningslivet i Glostrup. Kommunens frivillighedspris og kulturpris uddeles ved arrangementet.

 

Praktisk information

Tid: Søndag den 17. september 2023 kl. 14-16.

Sted: Glostruphallen (lokalerne på 1. sal), stadionvej 80, 2600 Glostrup.

Arrangementet er gratis – tilmeldingen er åben til og med den 12. september.

 

Du tilmelder dig arrangementet her. 

Kage på fad

 

Tidligere Frivilligfejringer

Frivilligfejring 2023

I 2023 blev alle frivillige i Glostrup kommune inviteret på gratis biftur, hvor Glostrup Bio viste 

familiefilmen Mumier på Udebane.

Frivilligfejring 2022

Arrangementet i 2022 indeholdt stor lækker brunch og foredrag med Tommy Krabbe om ildsjæle.

Derudover blev Frivillighedsprisen og Kulturprisen uddelt. Mere information på vej.

Frivilligfejring 2021

Efter et år med begrænsninger på fysisk fællesskab og fest glædede vi os - på en helt særlig måde - til at invitere alle frivillige i Glostrup Kommune til frivillighedsfest søndag den 19. september. Arrangementet foregik i Glostruphallen. 

Arrangementet bød på lækker mad, godt fællesskab og et festligt foredrag med Søs Egelind. Kommunens frivillighedspris og kulturpris blev uddelt ved arrangementet. 

Se årets hyldest til frivillige her.

Se modtageren af årets frivillighedspris her.

Udover den store fejring i Glostrup Hallen inviterede Kommunalbestyrelsen frivillige med deres børn og børnebørn til familiejulefilm i slutningen af november. Ca. 100 gæster nød den hyggelige film i Glostrup Bio.

Frivilligfejring 2020

Den traditionelle frivilligfejring, hvor vi mødes og hylder fællesskabet, kunne vi ikke afholde i 2020 pga. coronarestriktioner.  Men vi kunne alligevel godt takke hinanden på mange andre måder. 
På Glostrup Kommunes Facebookside kan du høre borgmester John Engelhardt takke Glostrups frivillige på vegne af Glostrups Kommunalbestyrelse for den frivillige indsats i Glostrup. 

De der arbejder i den frivillige verden, kunne takke deres frivillige med et takkekort med en lille hilsen og tak for indsatsen. Modtageren af kortet kunne indløse det til en biografbillet i Glostrup Bio.

Frivilligfejring 2019


Gratis arrangement for alle frivillige + børn/børnebørn i Glostrup svømmehal.

Et eksklusivt arrangement, hvor store og små kunne prøve kræfter med en række af svømmehallens aktiviteter. Der var vandgymnastik, aquaglide, waterball og varmvandsbassin med bObles legetøj. Svømmehallen og Cafe Fri bød på lækre frugtdrinks og snacks.