For at komme i betragtning til Kulturprisen, skal man have ydet en væsentlig indsats eller sat et markant spor i forhold til at forbedre det gode kulturliv i Glostrup

Glostrup Kommune uddeler hvert år en Kulturpris til den person, forening eller organisation, som har haft betydning for Kulturlivet i Glostrup. For at komme i betragtning til Kulturprisen, skal man have ydet en væsentlig indsats eller sat et markant spor i forhold til at forbedre det gode kulturliv i Glostrup. Kulturprisen består af et kunstværk og 5.000 kr.

Formålet med prisen er at belønne initiativer og indsatser, som er til gavn for Kulturlivet i Glostrup. Både borgere, foreninger og organisationer kan foreslå prismodtagere til Kultur - og Fritidsudvalget, der beslutter, hvem som skal modtage prisen. 
 
Hvis du vil indstille en til Kulturprisen skal vi have dit forslag til årets Kulturprismodtager senest den 1. juni. Forslaget skal være begrundet. Du kan sende din indstilling til Kulturprisen her.
 
Kulturprisen uddeles i august. 
 
Tidligere har Kulturprisen været uddelt til blandt andet Folkebadet, Biografforeningen Sofarækken, Glostrup Sangforening, Glostrup Musikskole samt en række enkeltpersoner, som har haft stor betydning for kulturlivet i Glostrup fx formanden for Glostrup Kunstforening og formanden for Glostrup Foreningsunion.