Det man får tilbage ved at give noget til andre, det er det hele værd

Hvor er du frivillig?

Jeg er frivillig formand for centerrådet i Aktivitetscentret sydvestvej. Centerrådet er tilsvarende en bestyrelse i andre foreninger. Derudover er jeg holdleder for IT-underviserne i aktivitetscentret. 

Jeg er også frivillig i Glostrup grundejerforening, hvor jeg sidder som frivillig revisor.

Derudover har jeg en lille frivillig opgave i  Diabetesforeningen.

 

 

Hvilke opgaver varetager du?

Som formand for centerrådet i Aktivitetscentret sydvestvej er det min opgave at sikre, at aktivitetscentrets mange aktiviteter kører, og at der er en klar fordeling af arbejdsopgaver. Derudover underviser jeg i IT og hjælper medlemmerne med tekniske spørgsmål vedrørende deres computere, NemID, telefon osv. Jeg tror, at jeg bruger omkring 30 timer om ugen i aktivitetscentret. Og det gør jeg, fordi jeg også selv får en masse ud af at være her.

I diabetesforeningen består min frivillige opgave i at stå til rådighed med teknisk/juridisk sparring og vejledning. Det er også min opgave at være dirigent ved deres årlige generalforsamling.

 

Hvad er din motivation for at arbejde frivilligt?

Den glæde jeg får ved at hjælpe alle vores ældre! Det man får tilbage ved at give noget til andre, det er det hele værd. Der er så få mennesker, der vil brokke sig, når de oplever at få hjælp. Det er også meget motiverende at opleve, at folk kender mig og at være en del af fællesskabet hernede. Jeg gør meget ud af at hilse på alle, når jeg kommer og på den måde værne om fællesskabet.

Og så elsker jeg at se det smil, der kommer frem i folks ansigter, når jeg har hjulpet med et teknisk problem. At høre dem sige: ”Gud jeg kan!”, når jeg har hjulpet et medlem med fx NemID. Det er det hele værd.

Min motivation for arbejdet i grundejerforeningen er, at jeg grundlæggende godt kan lide at være medbestemmende og at sikre, at tingene bliver gjort ordentligt.