Der er et fantastisk sammenhold i afdelingen, og de andre frivillige er derfor blevet en del af ens vennekreds

Hvor er du frivillig, og hvilke opgaver varetager du? 

Jeg er aktivitetsleder for Røde Kors samaritterne. Jeg har det overordnede ansvar for aktiviteten og ansvar for at lede og fordele de arbejdsopgaver, det kræver at have aktiviteten kørende. Jeg skal derudover motivere de frivillige samt kunne rekruttere nye til.

Jeg er uddannet teamleder inden for samaritterne, hvilket betyder, at jeg har den første kontakt til de patienter, vi kommer ud til og dermed også det overordnede ansvar for behandlingen af vedkommende.

 

Hvad er din motivation for at arbejde frivilligt?

Min motivation kommer af at vide, at det økonomiske overskud vi har, går til flere forskellige gode formål. Glostrup afdelingen er med i et venskabsprojekt i Togo, hvor vi giver en vis mængde penge for at hjælpe på bedst mulig vis. De har blandt andet fået rent vand ved hjælp af os. Derudover støtter vi sundhedsklinikken, som er til immigranter uden dokumentation, hvor de kan komme ind og blive tilset af en læge, jordemoder eller lignende.

 

Derudover er der også et fantastisk sammenhold i afdelingen, og de andre frivillige er derfor blevet en del af ens vennekreds.Mathilde er frivillig aktivitetsleder for Røde Kors